Okçuluk Sporunu Seven Herkes, Siz de Kendinizi Sanal Ortamda Tanıtabilirsiniz

- Kendinize Ait Bir Sayfanız Olsun İstemezmisiniz ?
- Gelmiş geçmiş tüm okçular bu blog sayfada isterlerse yer alabilirler. Yapmanız gereken sadece BİLGİ FORMU ... >>> nu doldurup okculuk@hotmail.com e-mail adresine göndermek.

28.1.08

Esra Sülün - ( Ankara )








-
Esra Sülün

Doğum Tarihi : 1990
Okçuluğa Başlama Tarihi : 2004 yazı
Yaşadığı Şehir : Ankara
Okulu : Tapu ve Kadastro Anadolu Meslek Lisesi
Antrenörleri : Gülüşen Güler Balcı ve sonrasında Vilademir Lekveşvili
Millilik Sayısı : 1
Yurtdışı Derceleri : 2006 yılında Avrupa jünior Cup yarışmasında 4.'lük
Türkiye Dereceleri : Üç adet Türkiye 3.'lüğü, yedi kere Türkiye 2.'liği ve altı defada Türkiye 1.'liği .
Amaçları : Eğer takım oluşturulursa 2008 yılındaki avrupa şampiyonasında ve Ekim 2008' deki Dünya Gençler Şampiyonası' nda madalya almak.

Kullandığı Okçuluk Malzemeleri :

Yay : Hoyt Sapphire
Ok : 2312 Easton
Nişangah : Shurelock
Tetik : Target e
Ok Çekiş Boyu : 25 inc

4 yorum:

Rıdvan Uzuntaş ; dedi ki...

Esra kardeşimizin ileride çok daha güzel başarılar elde edeceği inancındayım,umarım okçuluk sporunu devam ettirir çünkü büyük başarılar O'nu bekliyor.

Adsız dedi ki...

başarılar diliyorum herşey gönlünce olsun

Adsız dedi ki...

zaman çok çabuk geçiyor... tabii ki rekorlar da yenileniyor... Esra gerçekten Türkiye adına dünya klasmanında çok rahat derece elde edebilecek kadar yetenekli bir sporcu... onu kaybetmemek, isteklerini göz önünde bulundurmak lazım... yeni rekorlarının bu sayfaya konulması dileğiyle...herşey gönlünce olsun arkadaşım... gökberk

Adsız dedi ki...

Esra kendi alanında yeteneklerini kanıtlamış bir sporcu. Yaşını da düşündüğümüzde kendini bu spora verdiğinde çok daha başarılı olacağına inanıyorum.Türkiye'de bu sporun federasyon ve destekçiler tarafından daha da üzerine düşülerek daha profesyonel manada takibinin sağlanmasıyla, sporculara gerekli desteğin sağlanmasıyla ve özellikle Esra gibi genç yaşlarda büyük başarılar elde etmiş sporculara gerekli motivasyon desteğin sağlanmasıyla daha iyi olacağını düşünüyorum. Esra umarım daha iyi başarılar seninle olur. Başarılarını bu sayfada görmek isteriz. yolun açık olsun.ozkn...